19 Februar 2020

ZAŠTO BAŠ MI?

 

Jer, osim znanja koje stičete na časovima pevanja, klavira, solfeđa, pratećih vokala, poznavanja muzičke opreme. časova u studiju i drugih, nas izdvajaju i......

PRATEĆI VOKALI – Izborni predmet u našoj školi, ali i odvojen kurs!
Naši prateći vokali su nastupali uživo, a i snimali numere, sa najboljim pevačima naše muzičke scene – Marijom Šerifović, Željkom Joksimovićem, Anom Bekutom, Slađom Alegro, Knezom, Bajom, Oliverom Mandićem, Milicom Pavlović i mnogim drugim.

 

SUPERVOJS BEND – Vrhunska praksa za buduće pevače! Učenici imaju mogućnost da steknu pravo iskustvo rada u bendu, na svirkama, sa zvaničnim bendom škole. Spremaju repertoar na probama i imaju svirke u super lokalima sa kojima škola sarađuje.

 

STUDIJSKA NEDELJA – Gde učenici svih nivoa snimaju pesmu po svom izboru u studiju, svakog semestra. Uče kako se peva u studijskim uslovima, na kondenzatorskom mikrofonu, iz više „tejkova“, sa producentom i profesorom koji vodi učenike kroz pesmu, korak po korak. Kroz snimke iz svakog semestra, učenici prate i svoj pevački napredak.

 

 

KONCERTI ŠKOLE – Učenici svakog semestra učestvuju u velikim koncertima škole, pred publikom od oko 300-400 ljudi, sa pratnjom benda, pratećih vokala. Pred najpoznatijim ličnostima javne scene u žiriju, kao što su: Saša Matić, Željko Joksimović, Ana Bekuta, Tijana Dapčević, Saša Milošević Mare, Milica Todorović, Milica Pavlović, Dejan Matić, Aco Pejović, Edita Aradinović, Ivan Bosiljčić, Bojan Marović i mnogi, mnogi drugi. Sa koncerta učenici, osim iskustva scene i ustisaka, imaju i video spot, jer se koncerti snimaju sa 5 kamera, a audio zapis je višekanalni i produciran.

 

 

SUPERVOJS HOR – Sastavljen od naših najboljih polaznika, do sada je imao ogromne nastupe u Areni, Sava Centru, na koncertima Šabana Šaulića, Ane Bekute....

 

SNIMANJE KAVERA I AUTORSKIH PESAMA – Nešto što radimo u našem studiju, a gde naši učenici imaju posebne pogodnosti, a neke i nagrađujemo! U okviru škole je i audio produkcija, a i naš Pegart studio, koji se bavi produkcijom pesama, kavera, aranžmanima, miksom, tekstovima, vojsoverom i mnogim drugim studijskim proizvodima. Pogledajte naš Youtube kanal Supervoice & Pegart studio.

 

 

PESME ZA KLINCE I KLINCEZE – Naši najmljađi polaznici, osim priprema za takmičenja i redovnih pevačkih časova, snimaju i svoje pesmice, ali i pesme na IDJ kanalu! Zahvaljujući super saradnji koju škola ima sa IDJ TV, snimili smo sjajne pesmice.

 

 

GOSTOVANJA  škole u najpoznatijim televizijskim emisijama su nešto što naši polaznici vole – jer imaju još jednu priliku da ih čuje i vidi milionski auditorijum, pa da pesmom predstave i školu i sebe

Podeli