24 Avgust 2018

U ponedeljak i utorak, 03. i 04. septembra, održaće se audicija za jesenji semestar škole pevanja Supervoice!

Bilo da ste potpuni amater ili već pevate, bilo da želite da učite tehnike pevanja ili da se usavršite, bilo da želite da pevate u bendu ili da se prijavite za neko od pevačkih takmičenja, javite nam se što pre, broj mesta je ograničen!

Škola ima odvojeno koncipirane programe za decu i odrasle. Deca od 7 do 14 godina mogu izabrati program za njih i, bez obzira da li pohađaju muzičku školu ili ne, dobiti muzičko obrazovanje kakvo žele.

Uz programe za sve uzraste i sve pevačke nivoe, budite sigurni da ćete naći odgovarajuću kombinaciju časova. Programi traju od četiri meseca do dve godine, a mogu biti individualni, u paru ili grupni. Uz časove pevanja, pevanja u studiju, klavira, teorije muzike, pratećih vokala, scenskog pokreta, poznavanja muzičke opreme, sa velikim završnim koncertom i poznatim ličnostima sa muzičke scene u žiriju, sigurno će vam se dopasti!

Audicija je potpuno neobavezujuća, prijavite se i dođite da se družimo i upoznamo!

Poslaćemo vam pesme koje treba spremiti za predstavljanje na audiciji, a i mi ćemo vam ispričati sve o nama i programima. Audicija služi da bliže odredimo nivo kom budući polaznik pripada, a i da vidimo koji su najveći tehnički problemi u pevanju, radi prilagođavanja pevačkog para i budućeg rada.

Za sva pitanja nas slobodno pozovite, tu smo za vas :)

Podeli