Škola Super Voice počela je sa radom septembra 2013. godine. Osnovali su je Suzana Branković, dipl. pijanista i vokalni solista i Petar Branković, ing. audio i video produkcije i gitarista. U trenutnoj ponudi su škola pevanja i škola audio produkcije. Naravno, škola će kao i do sada nastaviti da radi na proširivanju domena usluga koje pružamo. Upoznaj se sa članovima našeg Tima i licima koje u školi viđaš svaki dan. Očekujemo te i u našim prostorijama, da ti se lično predstavimo.

Petar Brankovic

Petar Branković Direktor škole i producent

Petar Branković (1983), specijalista multimedijalne postprodukcije, već sa 9 godina počinje da pohađa časove gitare. Sa 12 godina svira u KUD Ilija Birčanin u Zemunu, sa kojim putuje po Srbiji nastupajući u pozorištima i na televiziji.

Sa 15 godina osniva svoj prvi bend Night vision sa kojim osvaja II mesto na takmičenju tinejdžerskih bendova u SKC u Beogradu, što mu otvara vrata za nastupe u mnogim beogradskim klubovima. Dalja muzička karijera je vezana za sviranje u raznim bendovima: Fox be...

Petar Branković (1983), specijalista multimedijalne postprodukcije, već sa 9 godina počinje da pohađa časove gitare. Sa 12 godina svira u KUD Ilija Birčanin u Zemunu, sa kojim putuje po Srbiji nastupajući u pozorištima i na televiziji.

Sa 15 godina osniva svoj prvi bend Night vision sa kojim osvaja II mesto na takmičenju tinejdžerskih bendova u SKC u Beogradu, što mu otvara vrata za nastupe u mnogim beogradskim klubovima. Dalja muzička karijera je vezana za sviranje u raznim bendovima: Fox bend, Unique, Future people club, Charter bend… Saradnja sa bendom Vrana and Gigolo (2003) označava i početak njegovog studijskog rada. Za ovaj bend, pored toga što je svirao gitaru, radio je i montažu spotova i dizajn omota za CD. U to vreme upisuje Visoku elektrotehničku školu u Beogradu, smer audio i video tehnologije, a nastavlja i svoje muzičko usavršavanje kod redovnih profesora Fakulteta muzičke umetnosti, Srđana Hofmana, Dragane Jovanović, Ivana Brkljačića, Ivane Ognjanović i drugih. Svoj gitarski opus obogaćuje pohađanjem časova džez gitare kod profesora Danila Karamarkovića. Po završetku studija, još godinu dana pohađa Autodeskove kurseve za kompjutersku grafiku u školi Chiron u Beogradu.

2010. godine nastupa u Sava Centru kao predgrupa na koncertu Paka de Lusije.

Od 2008. do 2015. godine bio je stalni član Scandal benda, sa kojim je nastupao u zemlji i inostranstvu.

Svoje muzičko obrazovanje nastavio je kod poznatog profesora Roberta Haubera, sa kojim je usavršio orkestraciju i aranžiranje. Poslednjih godina se aktivno bavi komponovanjem i aranžiranjem pesama drugih izvođača, u vlastitom studiju (Pegart). Može se pohvaliti raznim pesmama poznatih izvođača za koje je radio muziku i aranžman, poput  slovenačke zvezde Tanje Žagar, Suzane i Skandal benda, Jelene Brkić, Miroslava Veljića itd.

Istovremeno svira gitare i buzuki, u drugim muzičkim studijima, na albumima Severine, Dejana Matića, Dada Polumente, Danijela Alibabića, Milice Todorović, Snežane Nešić, Stefana Petrušića, Darka Martinovića i mnogih drugih. Nastupa i sa Adilom Maksutovićem.

Radi kao kompozitor i producent u muzičkoj školi Supervoice, koju je osnovao sa suprugom Suzanom Branković, a pored rada u studiju predaje i gitaru.

Suzana Branković Šef katedre pevanja

Rođena je 1.6.1986. u Zaječaru. Sa 16 godina upisuje Fakultet muzičke umetnosti u Beogradu – klavirski odsek. Prvi solistički koncert sa orkestrom imala je na Kolarcu u Beogradu, u desetoj godini, a potom i koncert sa Lavovskom filharmonijom u Ukrajini. Dobitnik je brojnih nagrada na nacionalnim i internacionalnim takmičenjima iz klavira i pevanja. Od 2003. do 2007. peva u Akademskom horu “Collegium Musicum”, pod dirigentskom palicom Darinke Matić Marović. Od 1999. godine nastupa, kao vokalni so...

Rođena je 1.6.1986. u Zaječaru. Sa 16 godina upisuje Fakultet muzičke umetnosti u Beogradu – klavirski odsek. Prvi solistički koncert sa orkestrom imala je na Kolarcu u Beogradu, u desetoj godini, a potom i koncert sa Lavovskom filharmonijom u Ukrajini. Dobitnik je brojnih nagrada na nacionalnim i internacionalnim takmičenjima iz klavira i pevanja. Od 2003. do 2007. peva u Akademskom horu “Collegium Musicum”, pod dirigentskom palicom Darinke Matić Marović. Od 1999. godine nastupa, kao vokalni solista raznih bendova, po klubovima u Srbiji i inostranstvu, a od 2006. je zvanično i vokalni solista "Scandal" benda. Pevala je prateće vokale na koncertima Sergeja Ćetkovića, Ane Bekute, Aleksandre Radović, Lepe Brene, Cece, Emine Jahović, Dada Topića, Željka Vasića, Ace Lukasa, Dragane Mirković… Na koncertu grupe "The Rolling stones" u Budvi nastupila je kao prateći vokal predgrupi "Time". Na Beoviziji 2007. bila je nagrađena kao najbolji debitant, a na festivalu u Vrnjačkoj Banji, iste godine, dobija nagradu za najbolju interpretaciju. Od 2008. aktivno radi kao profesor pevanja u školi Aleksandre Radović i postaje jedan od najtraženijih studijskih pratećih vokala u zemlji.

U maju 2007. nastupa kao prateći vokal Marije Šerifović, sa koleginicama Ivanom Selakov, Ksenijom Milošević, Sanjom Bogosavljević i Anom Milenković, na Evroviziji, u Helsinkiju, gde donose prvu pobedu Srbiji otkad postoji ovo prestižno takmičenje! Nakon Helsinkija, devojke (prateći vokali), zajedno sa kompozitorima pobedničke pesme, osnivaju grupu "BEAUTY QUEENS", sa kojom nastupaju širom Evrope i osvajaju nagrade na mnogim festivalima. "Beauty queens" su se oprobale i u ulozi voditeljki, u emisiji, posvećenoj Beogradu, koju je snimala ekipa "Discovery channel" – a. Pevale su na mnogim humanitarnim koncertima po celoj bivšoj Jugoslaviji, nastupale na trgovima mnogih gradova u Srbiji.. Izdale su jedan studijski album koji potpisuje autorski tim Vladimir Graić – Graja i Saša Milošević – Mare.
Suzana 2012. godine samostalno predstavlja Srbiju na festivalu “Slavjanski bazar” u Belorusiji.

Od 2013. godine postaje stalna saradnica Željka Joksimovića, kako u studiju, tako i na njegovim koncertima, a iste godine, sa suprugom Petrom, osniva školu “Supervoice & Pegart studio”, u kojoj predaje pevanje, ali i svakodnevno snima prateće vokale najpopularnijim izvođačima iz Srbije i Evrope.

2014. godine sa "Scandal" bendom objavljuje prvi singl pod nazivom “Luta mi se”, a potom slede i numere kao što su “Ništa opasno”, “Sama si birala”, “Oseti me”...
2016. godine snima solističku pesmu “Pomozi mi”, koju potpisuje njen suprug Petar Branković, a nada se da će u narednih par godina više pažnje posvetiti radu na svojim pesmama.

Otpevala je čuveni hit, duetsku pesmu "Ponoć" sa svojim kolegom Acom Pejovićem. Pored pomenute pesme, "pozajmila" je glas svim Silvaninim numerama u filmu "Toma".  

 

Danijela Životić Profesor pevanja

Danijela Životić je rođena 20.07.1989. godine u Požarevcu. Svoje interesovanje i talenat za muziku iskazuje najpre kroz sviranje harmonike u nižoj muzičkoj školi „S. S. Mokranjac“. Obrazovanje nastavlja kroz dva odseka srednje muzičke škole – teoretski i instrumentalni, kao i kroz nižu školu solo pevanja. Već tada je na brojnim takmičenjima uvek osvajala jedno od prva tri mesta. Bila je član brojnih sekcija, a u veoma uspešnom KUD-u „Izvor“, čiji je član ostala punu deceniju, nastupala je kao ig...

Danijela Životić je rođena 20.07.1989. godine u Požarevcu. Svoje interesovanje i talenat za muziku iskazuje najpre kroz sviranje harmonike u nižoj muzičkoj školi „S. S. Mokranjac“. Obrazovanje nastavlja kroz dva odseka srednje muzičke škole – teoretski i instrumentalni, kao i kroz nižu školu solo pevanja. Već tada je na brojnim takmičenjima uvek osvajala jedno od prva tri mesta. Bila je član brojnih sekcija, a u veoma uspešnom KUD-u „Izvor“, čiji je član ostala punu deceniju, nastupala je kao igrač i pevač, i radila aranžmane za pevačku grupu i orkestar.

Fakultet muzičke umetnosti u Beogradu, odsek za Opštu muzičku pedagogiju upisuje 2007. godine. U toku studija nastupa na raznim koncertima u organizaciji fakulteta, kao i sa Akademskim horom širom Srbije. 2014. godine završava Master studije na teoretskom odseku, predmet harmonija.

2011. godine bila je član a capella hora Kristine Kovač. Iste godine završava kurs etno pevanja u školi Balkan Culture Heritage Bojane Nikolić. Nedugo potom okuplja etno grupu „Babakai“, sa kojom nastupa na raznim koncertima. Sa istom grupom organizuje samostalni koncert etno muzike u muzičkoj školi u Požarevcu, a aranžmane svih izvođenih pesama radi u saradnji sa kolegom iz grupe. Pevala je i u akustičnoj grupi „Less is more“, u kojoj je radila aranžmane popularnih pesama.

Prosvetnim radom počinje da se bavi 2014. godine, najpre u okviru muzičkih radionica za decu u osnovnoj školi „Vasa Pelagić“ u Kotežu, a zatim kao profesor u osnovnoj školi „Moša Pijade“ u Malom Crniću, za koju je komponovala školsku himnu. U tom periodu je uradila aranžmane za brojne horske sastave. Aktivno se bavi snimanjem studijskih pratećih vokala. 
Od 2016. godine radi u školi Super Voice & Pegart studio, kao glavni profesor pevanja, a radi i sa pratećim vokalima.

Cvijetin Simić Profesor pevanja

Cvijetin Simić rođen je 03.08.1988 godine. Sa svojih 7 godina kreće da pohađa časove klavira u Vršcu, u muzičkoj školi “Jovan Bandur“. U 15. godini upisuje školu ”Sv. Jovan Zlatousti” u Kragujevcu, gde uči crkveno pevanje. Studirao je Pravoslavni bogoslovski fakultet u Beogradu. Za vreme studija završava nižu i srednju muzičku školu “Stanković”, odsek solo pevanja. Kao nosilac stipendije ministarstva obrazovanja i nauke ruske federacije, 2017. godine biva primljen na Rusku akademiju muzike Gnjes...

Cvijetin Simić rođen je 03.08.1988 godine. Sa svojih 7 godina kreće da pohađa časove klavira u Vršcu, u muzičkoj školi “Jovan Bandur“. U 15. godini upisuje školu ”Sv. Jovan Zlatousti” u Kragujevcu, gde uči crkveno pevanje. Studirao je Pravoslavni bogoslovski fakultet u Beogradu. Za vreme studija završava nižu i srednju muzičku školu “Stanković”, odsek solo pevanja. Kao nosilac stipendije ministarstva obrazovanja i nauke ruske federacije, 2017. godine biva primljen na Rusku akademiju muzike Gnjesin, gde provodi godinu dana učeći ruski jezik i opersko pevanje. Nakon toga, 2018. godine upisuje Akademiju umjetnosti u Banja Luci, program - solo pevanje. 2019. godine odlazi u Norvešku, gde učestvuje u operi “Faust” kompozitora Šarla Gunoa, pod dirigentskom palicom Anje Bilmajer iz Nemačke.

U školi Super Voice & Pegart studio predaje klavir i pevanje.

Nevena Stajković Profesor klavira i pevanja

Nevena Stajković rođena je 19.7.1998. godine u Beogradu. Pevanjem počinje da se bavi sa 6 godina, a klavir svira od svoje 9. godine. Osnovno muzičko obrazovanje završila je u Muzičkoj školi “Vatroslav Lisinski” - odeljenje u Obrenovcu. 2013. godine upisuje srednju muzičku školu na klavirskom i teoretskom odseku, takođe u muzičkoj školi “Vatroslav Lisinski”. Tokom osnovne i srednje škole nastupa na više takmičenja iz klavira i solfeđa. Osvaja prvu i drugu nagradu na takmičenju iz klavira „M...

Nevena Stajković rođena je 19.7.1998. godine u Beogradu. Pevanjem počinje da se bavi sa 6 godina, a klavir svira od svoje 9. godine. Osnovno muzičko obrazovanje završila je u Muzičkoj školi “Vatroslav Lisinski” - odeljenje u Obrenovcu. 2013. godine upisuje srednju muzičku školu na klavirskom i teoretskom odseku, takođe u muzičkoj školi “Vatroslav Lisinski”. Tokom osnovne i srednje škole nastupa na više takmičenja iz klavira i solfeđa. Osvaja prvu i drugu nagradu na takmičenju iz klavira „Memorijal Dušan Protić“. Tri godine za redom osvaja prve nagrade na republičkim i međunarodnim takmičenjima iz solfeđa. 

Kao član hora “Obrenovačke devojke” nastupa na mnogobrojnim festivalima širom Srbije. 2017. godine polaže prijemni ispit kao prvorangirana na odsecima "Muzika u medijima" i "Muzička teorija i pedagogija" na Filološko-umetničkom fakultetu Univerziteta u Kragujevcu. Predviđene 4 godine studija završava ubrzano u roku od 3 godine, kao student generacije odseka za muzičku umetnost. Tokom studija nastavlja da niže uspehe. Na međunarodnom takmičenju iz klavira "Donne in musica" osvaja prvu i specijalnu nagradu za najbolje izvođenje muzike Danielle Baas. U okviru ciklusa filmova o srpskim kompozitorima, 2018. godine dobija angažman u filmu “Slavenski”, u režiji Ilije Gajice, u kome tumači ulogu "Dolores". Kao član hora fakulteta, nastupa u Sabornoj crkvi "Uspenja Presvete Bogorodice" u Kragujevcu, kao i u Kripti "Hrama Svetog Save" u Beogradu. U svom akademskom obrazovanju profesionalno obrađuje i proučava sve muzičke žanrove i novinarske forme. Tokom 2021. godine bila je član pevačkog društva "Hrama Svetog Save".

 

Tanja Mandić Profesor pevanja

Tanja Mandić rođena je 17.1.1993. godine u Beogradu. Od najmlađih dana pokazuje veliko interesovanje i sklonost ka muzici, plesu, poeziji, slikanju i stranim jezicima. Kao član folklornog ansambla „Šumadija“ stekla je značajno iskustvo, kao igrač i vokalni solista, tokom osam godina aktivnog članstva i putovanja širom Srbije i Evrope. 2008. godine osvaja tri prve pevačke nagrade na takmičenju „Zlatna sirena“ u Beogradu i samostalno počinje da uči da svira gitaru. Formalno muzičko obrazovanje zap...

Tanja Mandić rođena je 17.1.1993. godine u Beogradu. Od najmlađih dana pokazuje veliko interesovanje i sklonost ka muzici, plesu, poeziji, slikanju i stranim jezicima. Kao član folklornog ansambla „Šumadija“ stekla je značajno iskustvo, kao igrač i vokalni solista, tokom osam godina aktivnog članstva i putovanja širom Srbije i Evrope. 2008. godine osvaja tri prve pevačke nagrade na takmičenju „Zlatna sirena“ u Beogradu i samostalno počinje da uči da svira gitaru. Formalno muzičko obrazovanje započinje sa 15 godina, kada pored upisivanja Filološke gimnazije u Beogradu (smer živi jezici – kineski jezik), upisuje nižu muzičku školu „Stanković“ u Beogradu (smer solo pevanje). Kao solista pevač i igrač, osvajala je brojne nagrade na internacionalnim muzičkim festivalima, kao što su: “Tomašov Lubelski” u Poljskoj, „Badem u cvatu“ u Agriđentu i mnogi drugi. 2011. godine pridružuje se Maloj školi rokenrola, udruženju koje je težilo promociji rok muzike među mladima. U njemu stiče vredna poznanstva i iskustva poput nastupa i stvaralaštva u zajedništvu i duhu rok grupa, te učestvuje i u edukaciji mlađih članova. Osvojila je brojne nagrade za svoje autorske pesme: “Noć”, “Beli kamen”. 2012. godine, prateći svoju ljubav prema pisanoj reči i stvaralaštvu, upisuje Filološki fakultet Univerziteta u Beogradu, smer – srpska književnost i jezik sa komparatistikom. Bila je član kamernog hora „Cantantes“, kao i pop/rok/metal a capella hora “Viva Vox”, sa kojima je nastupala na brojnim manifestacijama u zemlji i svetu. Sarađivala je sa našim poznatim kompozitorom i dirigentom Aleksandrom Sedlarom, kao i velikanom srpske bluz/rok/kantri scene - Dragoljubom Crnčevićem. Tokom celog muzičkog školovanja, takmiči se u kategorijama solističkog operskog pevanja i pevanja u kamernim sastavima, te osvaja brojne prve nagrade, među kojima se ističu: I nagrada na Republičkom takmičenju učenika muzičkih škola u kategorije kamerne muzike 2013. godine i I nagrada na Republičkom takmičenju solo pevača Srbije 2015. godine.

Sa svojim suprugom gitaristom, pevačem i muzičkim producentom stvara akustični muzički duo “Filiman i Tanja”, sa kojim aktivno nastupa. U okviru svoje studijske delatnosti, učestvuje kao glavni i prateći vokal u brojnim domaćim i internacionalnim projektima (15 albuma muzike za decu, filmska muzika, džinglovi za radijske reklame, snimanje i obrada autorskih etno/pop/rok, kantri/bluz pesama…)

Pedagoškim radom se bavi od 2010. godine, kada je počela da radi sa decom na polju srpskog i engleskog jezika i muzičkog vaspitanja. Iste godine započinje i individualni rad sa pevačima koji traje do današnjeg dana, što na polju javnih nastupa, što na polju studijskih saradnji sa instrumentalistima i pevačima gotovo svih žanrovskih usmerenja.

Sanja Šljivančanin Referent finansija i studentskih pitanja

Sanja Šljivančanin je rođena 26.05.1991 u Brusu. Završila je Gimnaziju u Brusu, zatim upisala Fakultet za Međunarodnu ekonomiju  na Megatrend Univerzitetu u Beogradu, gde je stekla zvanje Diplomirani ekonomista.

Obavila je stručnu praksu u privrednom društvu '' Konsalting Aktiv DOO'', prošla obuku u Hypo Alpe-Adria banci u sektoru za rana potraživanja. Trenutno je zaposlena na poziciji Referenta finansija u školi ''Super Voice & Pegart studio''.

Oblasti inte...

Sanja Šljivančanin je rođena 26.05.1991 u Brusu. Završila je Gimnaziju u Brusu, zatim upisala Fakultet za Međunarodnu ekonomiju  na Megatrend Univerzitetu u Beogradu, gde je stekla zvanje Diplomirani ekonomista.

Obavila je stručnu praksu u privrednom društvu '' Konsalting Aktiv DOO'', prošla obuku u Hypo Alpe-Adria banci u sektoru za rana potraživanja. Trenutno je zaposlena na poziciji Referenta finansija u školi ''Super Voice & Pegart studio''.

Oblasti interesovanja: Međunarodna ekonomija i finansije, Makroekonomska i fiskalna politika.

Hristina Rašković Marketing & PR

Hristina Rašković rođena je 1.10.1986. godine u Kragujevcu gde je završila nižu muzičku školu - klavirski odsek, kao i srednju muzičku školu “Dr Miloje Milojević” - teoretski odsek. Tokom srednje škole učestvovala je na takmičenjima muzičke omladine iz predmeta “Istorija muzike” i “Muzički oblici.” Studirala je na Fakultetu muzičke umetnosti u Beogradu, na odseku za Etnomuzikologiju, gde je uspešno završila master 2013. godine. Pohađala je etno pevanje u srednjoj muzičkoj školi “Mokranjac”...

Hristina Rašković rođena je 1.10.1986. godine u Kragujevcu gde je završila nižu muzičku školu - klavirski odsek, kao i srednju muzičku školu “Dr Miloje Milojević” - teoretski odsek. Tokom srednje škole učestvovala je na takmičenjima muzičke omladine iz predmeta “Istorija muzike” i “Muzički oblici.” Studirala je na Fakultetu muzičke umetnosti u Beogradu, na odseku za Etnomuzikologiju, gde je uspešno završila master 2013. godine. Pohađala je etno pevanje u srednjoj muzičkoj školi “Mokranjac” i završila kurs “Muzika u medijima” prof. dr Snežane Nikolajević pri Fakultetu muzičke umetnosti u Beogradu. Učestvovala je u prvoj srpskoj dečijoj operi „Dečak koji se nije bojao“ kompozitora Dimitrija Golemovića.

Tokom studija 2012. i 2013. godine radila je kao predstavnik maloprodaje i konsultant manjim preduzećima u „Vip Mobile d.o.o“ i „Telenor d.o.o“ firmi.

2013. godine bila je stručni saradnik u časopisu „Etnoumlje“ (srpski world music magazin) gde se bavila pisanjem koncertnih izveštaja, recenzijama albuma i prikazivanjem predavanja iz oblasti muzike. Iste godine počinje da se bavi Online marketingom i ujedno postaje content manager mnogobrojnih web sajtova, FB i Instagram stranica, kako na srpskom tako i na engleskom jeziku.

2016. godine pokreće svoj sajt za inostrano tržište koji se bavio zanimljivostima iz oblasti turizma. Iste godine pohađa i uspešno završava kurs iz Front-end web programiranja u školi “Cubes” sa sticanjem sertifikata.

Tokom 2018. godine bila je content manager u firmi “Fokuzz media d.o.o.” U školi Supervoice & Pegart studio bavi se marketingom, PR-om, društvenim mrežama i organizacijom.

Strahinja Đurić Profesor audio produkcije

Lazar Milić Profesor audio produkcije

Dragan Novković Profesor audio produkcije