Škola Super Voice počela je sa radom septembra 2013. godine. Osnovali su je Suzana Branković, dipl. pijanista i vokalni solista i Petar Branković, ing. audio i video produkcije i gitarista. U trenutnoj ponudi su škola pevanja i škola audio produkcije. Naravno, škola će kao i do sada nastaviti da radi na prosirivanju domena usluga koje pružamo. Upoznaj se sa članovima našeg Tima i licima koje u školi viđaš svaki dan. Očekujemo te i u našim prostorijama, da ti se lično predstavimo.

Petar Brankovic

Petar Branković Direktor škole i producent

Petar Branković (1983), specijalista multimedijalne postprodukcije, već sa 9 godina počinje da pohađa časove gitare. Sa 12 godina svira u KUD Ilija Birčanin u Zemunu, sa kojim putuje po Srbiji nastupajući u pozorištima i na televiziji.

Sa 15 godina osniva svoj prvi bend Night vision sa kojim osvaja II mesto na takmičenju tinejdžerskih bendova u SKC u Beogradu, što mu otvara vrata za nastupe u mnogim beogradskim klubovima. Dalja muzička karijera je vezana za sviranje u raznim bendovima: Fox be...

Petar Branković (1983), specijalista multimedijalne postprodukcije, već sa 9 godina počinje da pohađa časove gitare. Sa 12 godina svira u KUD Ilija Birčanin u Zemunu, sa kojim putuje po Srbiji nastupajući u pozorištima i na televiziji.

Sa 15 godina osniva svoj prvi bend Night vision sa kojim osvaja II mesto na takmičenju tinejdžerskih bendova u SKC u Beogradu, što mu otvara vrata za nastupe u mnogim beogradskim klubovima. Dalja muzička karijera je vezana za sviranje u raznim bendovima: Fox bend, Unique, Future people club, Charter bend… Saradnja sa bendom Vrana and Gigolo (2003) označava i početak njegovog studijskog rada, Za ovaj bend, pored toga što je svirao gitaru, radio je i montažu spotova i dizajn omota za CD. U to vreme upisuje Visoku elektrotehničku školu u Beogradu, smer audio i video tehnologije, a nastavlja i svoje muzičko usavršavanje kod redovnih profesora Fakulteta muzičke umetnosti, Srđana Hofmana, Dragane Jovanović, Ivana Brkljačića, Ivane Ognjanović i drugih. Svoj gitarski opus obogaćuje pohađanjem časova džez gitare kod profesora Danila Karamarkovića. Po završetku studija, još godinu dana pohađa Autodeskove kurseve za kompjutersku grafiku u školi Chiron u Beogradu.

2010. godine nastupa u Sava Centru kao predgrupa na koncertu Paka de Lusije.

Od 2008. do 2015. godine bio je stalni član Scandal benda, sa kojim je nastupao u zemlji i inostranstvu.

Svoje muzičko obrazovanje nastavio je kod poznatog profesora Roberta Haubera, sa kojim je usavršio orkestraciju i aranžiranje. Poslednjih godina se aktivno bavi komponovanjem i aranžiranjem pesama drugih izvođača, u vlastitom studiju (Pegart). Može se pohvaliti raznim pesmama poznatih izvođača za koje je radio muziku i aranžman, poput  slovenačke zvezde Tanje Žagar, Suzane i Skandal benda, Jelene Brkić, Miroslava Veljića itd.

Istovremeno svira gitare i buzuki, u drugim muzičkim studijima, na albumima Severine, Dejana Matića, Dada Polumente, Danijela Alibabića, Milice Todorović, Snežane Nešić, Stefana Petrušića, Darka Martinovića i mnogih drugih. Nastupa i sa Adilom Maksutovićem.

Radi kao kompozitor i producent  muzičkoj školi Supervoice, koju je osnovao sa suprugom Suzanom Branković, a pored rada u studiju predaje i gitaru.

Suzana Branković Šef katedre pevanja

Rođena je 1.6.1986. u Zaječaru. Sa 16 godina upisuje Fakultet muzičke umetnosti u Beogradu – klavirski odsek. Prvi solistički koncert sa orkestrom imala je na Kolarcu u Beogradu, u desetoj godini, a potom i koncert sa Lavovskom filharmonijom u Ukrajini. Dobitnik je brojnih nagrada na nacionalnim i internacionalnim takmičenjima iz klavira i pevanja. Od 2003. do 2007. peva u Akademskom horu “Collegium Musicum”, pod dirigentskom palicom Darinke Matić Marović. Od 1999. godine nastupa, kao vokalni so...

Rođena je 1.6.1986. u Zaječaru. Sa 16 godina upisuje Fakultet muzičke umetnosti u Beogradu – klavirski odsek. Prvi solistički koncert sa orkestrom imala je na Kolarcu u Beogradu, u desetoj godini, a potom i koncert sa Lavovskom filharmonijom u Ukrajini. Dobitnik je brojnih nagrada na nacionalnim i internacionalnim takmičenjima iz klavira i pevanja. Od 2003. do 2007. peva u Akademskom horu “Collegium Musicum”, pod dirigentskom palicom Darinke Matić Marović. Od 1999. godine nastupa, kao vokalni solista raznih bendova, po klubovima u Srbiji i inostranstvu, a od 2006. je zvanicno i vokalni solista Scandal band-a. Pevala je prateće vokale na koncertima Sergeja Ćetkovića, Ane Bekute, Aleksandre Radović, Lepe Brene, Cece, Emine Jahovic, Dada Topića, Zeljka Vasica, Ace Lukasa, Dragane Mirkovic… Na koncertu grupe Rollingstones u Budvi nastupila je kao prateći vokal predgrupi Time. Na Beoviziji 2007. bila je nagrađena kao najbolji debitant, a na festivalu u Vrnjackoj Banji, iste godine, dobija nagradu za najbolju interpretaciju. Od 2008. aktivno radi kao profesor pevanja u školi Aleksandre Radović i postaje jedan od najtraženijih studijskih pratećih vokala u zemlji.

U maju 2007. nastupa, kao prateći vokal Marije Šerifović, sa koleginicama Ivanom Selakov, Ksenijom Milošević, Sanjom Bogosavljević i Anom Milenković, na Eurosongu, u Helsinkiju, gde donose prvu pobedu Srbiji, otkad postoji ovo prestižno takmičenje! Nakon Helsinkija, devojke (prateći vokali), zajedno sa kompozitorima pobedničke pesme, osnivaju grupu BEAUTY QUEENS, sa kojom nastupaju širom Evrope i osvajaju nagrade na mnogim festivalima. Beauty queens su se oprobale i u ulozi voditeljki, u emisiji, posvećenoj Beogradu, koju je snimala ekipa Discovery channel – a. Pevale su na mnogim humanitarnim koncertima po celoj bivšoj Jugoslaviji, nastupale na trgovima mnogih gradova u Srbiji.. Izdale su jedan studijski album koji potpisuje autorski tim Vladimir Graić – Graja i Saša Milošević – Mare.
Suzana 2012. godine samostalno predstavlja Srbiju na festivalu “Slavjanski bazar” u Belorusiji.

Od 2013. godine postaje stalna saradnica Željka Joksimovića, kako u studiju, tako i na njegovim koncertima, a iste godine, sa suprugom Petrom, osniva školu “Supervoice & Pegart studio”, u kojoj predaje pevanje, ali i svakodnevno snima prateće vokale najpopularnijim izvođačima iz Srbije i Evrope.

2014. godine sa Skandal bendom objavljuje prvi singl pod nazivom “Luta mi se”, a potom slede i numere kao što su “Ništa opasno”, “Sama si birala”, “Oseti me”...
2016. godine snima solističku pesmu “Pomozi mi”, koju potpisuje njen suprug Petar Branković, a nada se da će u narednih par godina više pažnje posvetiti radu na svojim pesmama.

 

Jovana Ristović Marketing & PR

Jovana Ristović rođena je 19.09.1987.godine. Od malena je pokazivala interesovanje prema svim vrstama umetnosti: išla je u muzičku školu “Davorin Jenko”, smer gitara, pobeđivala na pesničkim takmičenjima, likovnim konkursima itd.

Završila je grafičku školu 2006.godine, a zatim u Novom Sadu i Beogradu grafičko inženjerstvo i dizajn, diplomirala je 2010. godine. Počela je da sa honorarnim radom već u srednjoj školi, držeći časove engleskog jezika, a u toku studiranja je započela freelance grafi...

Jovana Ristović rođena je 19.09.1987.godine. Od malena je pokazivala interesovanje prema svim vrstama umetnosti: išla je u muzičku školu “Davorin Jenko”, smer gitara, pobeđivala na pesničkim takmičenjima, likovnim konkursima itd.

Završila je grafičku školu 2006.godine, a zatim u Novom Sadu i Beogradu grafičko inženjerstvo i dizajn, diplomirala je 2010. godine. Počela je da sa honorarnim radom već u srednjoj školi, držeći časove engleskog jezika, a u toku studiranja je započela freelance grafički dizajn, kojim se bavi sve do danas.

U oblasti grafičkog dizajna, uradila je veliki broj svih vrsta publikacija i grafičkih proizvoda: knjige, kataloge, brošure, flajere, plakate, bilborde, štandove, majice, etikete, vizit karte, prezentacije, stranice Android aplikacija, web stranica, logoe, itd. Bavi se i fotografijom i obradom fotografije.

Od 2010. godine, pored dizajna, radila je u marketingu, menadžmentu i organizaciji, usavršavajući se i uvek učeći nove veštine. 2012. je završila i kurs web dizajna, kako bi spojila nekoliko oblasti. Od 2012. godine radi na rukovodećim pozicijama u tri velike firme, najpre u Dahlia kompaniji (Beohemija), zatim u upravi javnog preduzeća Ada Ciganlija, gde je bila koordinator hitnih službi, ali i sa kolegama organizovala manifestacije poput “Red Bull Flugtag” – 180.000 posetilaca, pokaznu vežbu žandarmerije i koncert Amadeus benda (150.000 posetilaca) itd. Nakon rada u javnom preduzeću, prešla je u privatni sektor i radila u menadžmentu tima Saruna Wellness centara.

2016. godine se pridružuje rastućem Supervoice & Pegart timu, sa kojim, sa zadovoljstvom sarađuje i sada. U školi Supervoice & Pegart studio bavi se marketingom, PR-om, društvenim mrežama i organizacijom, a za studio piše i tekstove pesama.

Članica je akustičnog dua “3 je gužva”, koji je nastao u školi Supervoice, sa učenicom Ninom Stanimirović. Sa duom nastupa u mnogim kafićima i klubovima, sa pop/rock, R’n’B repertoarom. U bendu svira gitaru i pomalo peva.

Danijela Životić Profesor pevanja

Danijela Životić je rođena 20.07.1989. godine u Požarevcu. Svoje interesovanje i talenat za muziku iskazuje najpre kroz sviranje harmonike u nižoj muzičkoj školi „S. S. Mokranjac“. Obrazovanje nastavlja kroz dva odseka srednje muzičke škole – teoretski i instrumentalni, kao i kroz nižu školu solo pevanja. Već tada je na brojnim takmičenjima uvek osvajala jedno od prva tri mesta. Bila je član brojnih sekcija, a u veoma uspešnom KUD-u „Izvor“, čiji je član ostala punu deceniju, nastupala je kao ig...

Danijela Životić je rođena 20.07.1989. godine u Požarevcu. Svoje interesovanje i talenat za muziku iskazuje najpre kroz sviranje harmonike u nižoj muzičkoj školi „S. S. Mokranjac“. Obrazovanje nastavlja kroz dva odseka srednje muzičke škole – teoretski i instrumentalni, kao i kroz nižu školu solo pevanja. Već tada je na brojnim takmičenjima uvek osvajala jedno od prva tri mesta. Bila je član brojnih sekcija, a u veoma uspešnom KUD-u „Izvor“, čiji je član ostala punu deceniju, nastupala je kao igrač i pevač, i radila aranžmane za pevačku grupu i orkestar.

Fakultet muzičke umetnosti u Beogradu, odsek za Opštu muzičku pedagogiju upisuje 2007. godine. U toku studija nastupa na raznim koncertima u organizaciji fakulteta, kao i sa Akademskim horom širom Srbije. 2014. godine završava Master studije na teoretskom odseku, predmet harmonija.

2011. godine bila je član a capella hora Kristine Kovač. Iste godine završava kurs etno pevanja u školi Balkan Culture Heritage Bojane Nikolić. Nedugo potom okuplja etno grupu „Babakai“, sa kojom nastupa na raznim koncertima. Sa istom grupom organizuje samostalni koncert etno muzike u muzičkoj školi u Požarevcu, a aranžmane svih izvođenih pesama radi u saradnji sa kolegom iz grupe. Pevala je i u akustičnoj grupi „Less is more“, u kojoj je radila aranžmane popularnih pesama.
Prosvetnim radom počinje da se bavi 2014. godine, najpre u okviru muzičkih radionica za decu u osnovnoj školi „Vasa Pelagić“ u Kotežu, a zatim kao profesor u osnovnoj školi „Moša Pijade“ u Malom Crniću, za koju je komponovala školsku himnu. U tom periodu je uradila aranžmane za brojne horske sastave.
Od 2016. godine radi u školi Super Voice & Pegart studio, kao glavni profesor pevanja, a radi i sa pratećim vokalima.

Irina Zorić Profesor pevanja

Irina Zorić je rođena 1982. godine. Završila je nižu muzičku školu Vatroslav Lisinski u Beogradu, odsek za klavir, kao i nižu muzičku školu Stanković, odsek za solo-pevanje. Školovanje nastavlja u srednjoj muzičkoj školi Josip Slavenski, teoretski odsek, i srednjoj muzičkoj školi Kosta Manojlović, odsek za solo-pevanje. Diplomirala je na Univerzitetu u Kragujevcu, na Filološko-umetničkom fakultetu, na odseku za solo-pevanje, u klasi prof. Marine Trajković-Bidžovski i na Fakultetu muzičke umetnos...

Irina Zorić je rođena 1982. godine. Završila je nižu muzičku školu Vatroslav Lisinski u Beogradu, odsek za klavir, kao i nižu muzičku školu Stanković, odsek za solo-pevanje. Školovanje nastavlja u srednjoj muzičkoj školi Josip Slavenski, teoretski odsek, i srednjoj muzičkoj školi Kosta Manojlović, odsek za solo-pevanje. Diplomirala je na Univerzitetu u Kragujevcu, na Filološko-umetničkom fakultetu, na odseku za solo-pevanje, u klasi prof. Marine Trajković-Bidžovski i na Fakultetu muzičke umetnosti u Beogradu, na odseku za opštu muzičku pedagogiju.

Osvajala je nagrade na republičkim i međunarodnim takmičenjima solo-pevača, učestvovala na brojnim koncertima u Srbiji kao solista (SKC Beograd, Galerija Progres u Beogradu, Galerija Narodnog muzeja u Kragujevcu, Svečana sala Prve kragujevačke gimnazije, SKC Niš…), nastupala je sa Gradskim kamernim orkestrom “Šlezinger” pod dirigentskom palicom prof. Miloja Nikolića u Kragujevcu, sa vokalnim ansamblom “Oktoih” i dirigentom prof. Aleksandrom S. Spasićem, u svečanoj Sali muzičke škole “Mokranjac” u Beogradu na Festivalu duhovne muzike pod nazivom “Horovi među freskama”.

U ulozi Karoline nastupila je u operi “Tajni brak” u Pozorištu “Joakim Vujić” u Kragujevcu 2009. U organizaciji Američkog kutka, 2010. godine je nastupila u operi “Telefon”, G.C.Menottia, pod vođstvom maestra prof. Aleksandra Saše Spasića.

Od 2012. godine peva u operi Madlenianum u Zemunu (u operi “Čarobna frula”, W.A.Mozarta, ima ulogu Kraljice noći, a kao član hora nastupa u opereti “Bečka krv”, Johanna Straussa).

U toku studija na Fakultetu muzičke umetnosti u Beogradu, na odseku za opštu muzičku pedagogiju, kao istaknut student na predmetu Metodika opšteg muzičkog obrazovanja, radila je u muzičkim radionicama prilagođenim našoj deci iz dijaspore (Švajcarska, Francuska).

Kao prateći vokal nastupa sa zvezdama naše pop-folk muzičke scene (Neda Ukraden, Ana Stanić, Aco Pejović, Ivana Selakov, Moby Dick, Aca Lukas, Seka Aleksić, Svetlana Ceca Ražnatović, Dženan Lončarević, Jelena Karleuša, Ana Bekuta…) na brojnim koncertima u Srbiji i inostranstvu.Takođe je u studiju otpevala prateće vokale za mnoge domaće hitove.

Diriguje muškom-ženskom horu koji učestvuje u sinhronizaciji Disney crtanih filmova, takođe i peva u pomenutom horu (“Kralj lavova”, “Pepeljuga”, “Disney na ledu”, “Rio”, “Frozen”…), a i solo (“Pepeljuga”, “Zvončica i tajna krila”, “Zvončica i vila gusarka”).

Njen glas krasi brojne radijske i televizijske reklame, a Irina je i predavač u Muzičkoj radionici MariMari.

 Kao deo tima škole Super Voice & Pegart Studio predaje pevanje.

 

Sanja Simić Referent finansija i studentskih pitanja

Sanja Simić je rođena 26.05.1991 u Brusu. Završila je Gimnaziju u Brusu, zatim upisala Fakultet za Međunarodnu ekonomiju  na Megatrend Univerzitetu u Beogradu, gde je stekla zvanje Diplomirani ekonomista.

Obavila je stručnu praksu u privrednom društvu '' Konsalting Aktiv DOO'', prošla obuku u Hypo Alpe- Adria banci u sektoru za rana potraživanja. Trenutno je zaposlena na poziciji Referenta finansija u školi '' Super Voice & Pegart studio''.

Oblasti interesov...

Sanja Simić je rođena 26.05.1991 u Brusu. Završila je Gimnaziju u Brusu, zatim upisala Fakultet za Međunarodnu ekonomiju  na Megatrend Univerzitetu u Beogradu, gde je stekla zvanje Diplomirani ekonomista.

Obavila je stručnu praksu u privrednom društvu '' Konsalting Aktiv DOO'', prošla obuku u Hypo Alpe- Adria banci u sektoru za rana potraživanja. Trenutno je zaposlena na poziciji Referenta finansija u školi '' Super Voice & Pegart studio''.

Oblasti interesovanja: Međunarodna ekonomija i finansije, Makroekonomska i fiskalna politika.

Strahinja Đurić Profesor audio produkcije

Marina Lazić Profesor pevanja i klavira

Marija Milovanović Profesorka teorije, pevanja i dirigent hora

Lazar Milić Profesor audio produkcije

Dragan Novković Profesor audio produkcije