Škola Super Voice počela je sa radom septembra 2013. godine. Osnovali su je Suzana Branković, dipl. pijanista i vokalni solista i Petar Branković, ing. audio i video produkcije i gitarista. U trenutnoj ponudi su škola pevanja i škola audio produkcije. Naravno, škola će kao i do sada nastaviti da radi na proširivanju domena usluga koje pružamo. Upoznaj se sa članovima našeg Tima i licima koje u školi viđaš svaki dan. Očekujemo te i u našim prostorijama, da ti se lično predstavimo.

Petar Brankovic

Petar Branković Direktor škole i producent

Petar Branković (1983), specijalista multimedijalne postprodukcije, već sa 9 godina počinje da pohađa časove gitare. Sa 12 godina svira u KUD Ilija Birčanin u Zemunu, sa kojim putuje po Srbiji nastupajući u pozorištima i na televiziji.

Sa 15 godina osniva svoj prvi bend Night vision sa kojim osvaja II mesto na takmičenju tinejdžerskih bendova u SKC u Beogradu, što mu otvara vrata za nastupe u mnogim beogradskim klubovima. Dalja muzička karijera je vezana za sviranje u raznim bendovima: Fox be...

Petar Branković (1983), specijalista multimedijalne postprodukcije, već sa 9 godina počinje da pohađa časove gitare. Sa 12 godina svira u KUD Ilija Birčanin u Zemunu, sa kojim putuje po Srbiji nastupajući u pozorištima i na televiziji.

Sa 15 godina osniva svoj prvi bend Night vision sa kojim osvaja II mesto na takmičenju tinejdžerskih bendova u SKC u Beogradu, što mu otvara vrata za nastupe u mnogim beogradskim klubovima. Dalja muzička karijera je vezana za sviranje u raznim bendovima: Fox bend, Unique, Future people club, Charter bend… Saradnja sa bendom Vrana and Gigolo (2003) označava i početak njegovog studijskog rada. Za ovaj bend, pored toga što je svirao gitaru, radio je i montažu spotova i dizajn omota za CD. U to vreme upisuje Visoku elektrotehničku školu u Beogradu, smer audio i video tehnologije, a nastavlja i svoje muzičko usavršavanje kod redovnih profesora Fakulteta muzičke umetnosti, Srđana Hofmana, Dragane Jovanović, Ivana Brkljačića, Ivane Ognjanović i drugih. Svoj gitarski opus obogaćuje pohađanjem časova džez gitare kod profesora Danila Karamarkovića. Po završetku studija, još godinu dana pohađa Autodeskove kurseve za kompjutersku grafiku u školi Chiron u Beogradu.

2010. godine nastupa u Sava Centru kao predgrupa na koncertu Paka de Lusije.

Od 2008. do 2015. godine bio je stalni član Scandal benda, sa kojim je nastupao u zemlji i inostranstvu.

Svoje muzičko obrazovanje nastavio je kod poznatog profesora Roberta Haubera, sa kojim je usavršio orkestraciju i aranžiranje. Poslednjih godina se aktivno bavi komponovanjem i aranžiranjem pesama drugih izvođača, u vlastitom studiju (Pegart). Može se pohvaliti raznim pesmama poznatih izvođača za koje je radio muziku i aranžman, poput  slovenačke zvezde Tanje Žagar, Suzane i Skandal benda, Jelene Brkić, Miroslava Veljića itd.

Istovremeno svira gitare i buzuki, u drugim muzičkim studijima, na albumima Severine, Dejana Matića, Dada Polumente, Danijela Alibabića, Milice Todorović, Snežane Nešić, Stefana Petrušića, Darka Martinovića i mnogih drugih. Nastupa i sa Adilom Maksutovićem.

Radi kao kompozitor i producent u muzičkoj školi Supervoice, koju je osnovao sa suprugom Suzanom Branković, a pored rada u studiju predaje i gitaru.

Suzana Branković Šef katedre pevanja

Rođena je 1.6.1986. u Zaječaru. Sa 16 godina upisuje Fakultet muzičke umetnosti u Beogradu – klavirski odsek. Prvi solistički koncert sa orkestrom imala je na Kolarcu u Beogradu, u desetoj godini, a potom i koncert sa Lavovskom filharmonijom u Ukrajini. Dobitnik je brojnih nagrada na nacionalnim i internacionalnim takmičenjima iz klavira i pevanja. Od 2003. do 2007. peva u Akademskom horu “Collegium Musicum”, pod dirigentskom palicom Darinke Matić Marović. Od 1999. godine nastupa, kao vokalni so...

Rođena je 1.6.1986. u Zaječaru. Sa 16 godina upisuje Fakultet muzičke umetnosti u Beogradu – klavirski odsek. Prvi solistički koncert sa orkestrom imala je na Kolarcu u Beogradu, u desetoj godini, a potom i koncert sa Lavovskom filharmonijom u Ukrajini. Dobitnik je brojnih nagrada na nacionalnim i internacionalnim takmičenjima iz klavira i pevanja. Od 2003. do 2007. peva u Akademskom horu “Collegium Musicum”, pod dirigentskom palicom Darinke Matić Marović. Od 1999. godine nastupa, kao vokalni solista raznih bendova, po klubovima u Srbiji i inostranstvu, a od 2006. je zvanično i vokalni solista "Scandal" benda. Pevala je prateće vokale na koncertima Sergeja Ćetkovića, Ane Bekute, Aleksandre Radović, Lepe Brene, Cece, Emine Jahović, Dada Topića, Željka Vasića, Ace Lukasa, Dragane Mirković… Na koncertu grupe "The Rolling stones" u Budvi nastupila je kao prateći vokal predgrupi "Time". Na Beoviziji 2007. bila je nagrađena kao najbolji debitant, a na festivalu u Vrnjačkoj Banji, iste godine, dobija nagradu za najbolju interpretaciju. Od 2008. aktivno radi kao profesor pevanja u školi Aleksandre Radović i postaje jedan od najtraženijih studijskih pratećih vokala u zemlji.

U maju 2007. nastupa kao prateći vokal Marije Šerifović, sa koleginicama Ivanom Selakov, Ksenijom Milošević, Sanjom Bogosavljević i Anom Milenković, na Evroviziji, u Helsinkiju, gde donose prvu pobedu Srbiji otkad postoji ovo prestižno takmičenje! Nakon Helsinkija, devojke (prateći vokali), zajedno sa kompozitorima pobedničke pesme, osnivaju grupu "BEAUTY QUEENS", sa kojom nastupaju širom Evrope i osvajaju nagrade na mnogim festivalima. "Beauty queens" su se oprobale i u ulozi voditeljki, u emisiji, posvećenoj Beogradu, koju je snimala ekipa "Discovery channel" – a. Pevale su na mnogim humanitarnim koncertima po celoj bivšoj Jugoslaviji, nastupale na trgovima mnogih gradova u Srbiji.. Izdale su jedan studijski album koji potpisuje autorski tim Vladimir Graić – Graja i Saša Milošević – Mare.
Suzana 2012. godine samostalno predstavlja Srbiju na festivalu “Slavjanski bazar” u Belorusiji.

Od 2013. godine postaje stalna saradnica Željka Joksimovića, kako u studiju, tako i na njegovim koncertima, a iste godine, sa suprugom Petrom, osniva školu “Supervoice & Pegart studio”, u kojoj predaje pevanje, ali i svakodnevno snima prateće vokale najpopularnijim izvođačima iz Srbije i Evrope.

2014. godine sa "Scandal" bendom objavljuje prvi singl pod nazivom “Luta mi se”, a potom slede i numere kao što su “Ništa opasno”, “Sama si birala”, “Oseti me”...
2016. godine snima solističku pesmu “Pomozi mi”, koju potpisuje njen suprug Petar Branković, a nada se da će u narednih par godina više pažnje posvetiti radu na svojim pesmama.

Otpevala je čuveni hit, duetsku pesmu "Ponoć" sa svojim kolegom Acom Pejovićem. Pored pomenute pesme, "pozajmila" je glas svim Silvaninim numerama u filmu "Toma".  

 

Cvijetin Simić Profesor pevanja

Cvijetin Simić rođen je 03.08.1988 godine. Sa svojih 7 godina kreće da pohađa časove klavira u Vršcu, u muzičkoj školi “Jovan Bandur“. U 15. godini upisuje školu ”Sv. Jovan Zlatousti” u Kragujevcu, gde uči crkveno pevanje. Studirao je Pravoslavni bogoslovski fakultet u Beogradu. Za vreme studija završava nižu i srednju muzičku školu “Stanković”, odsek solo pevanja. Kao nosilac stipendije ministarstva obrazovanja i nauke ruske federacije, 2017. godine biva primljen na Rusku akademiju muzike Gnjes...

Cvijetin Simić rođen je 03.08.1988 godine. Sa svojih 7 godina kreće da pohađa časove klavira u Vršcu, u muzičkoj školi “Jovan Bandur“. U 15. godini upisuje školu ”Sv. Jovan Zlatousti” u Kragujevcu, gde uči crkveno pevanje. Studirao je Pravoslavni bogoslovski fakultet u Beogradu. Za vreme studija završava nižu i srednju muzičku školu “Stanković”, odsek solo pevanja. Kao nosilac stipendije ministarstva obrazovanja i nauke ruske federacije, 2017. godine biva primljen na Rusku akademiju muzike Gnjesin, gde provodi godinu dana učeći ruski jezik i opersko pevanje. Nakon toga, 2018. godine upisuje Akademiju umjetnosti u Banja Luci, program - solo pevanje. 2019. godine odlazi u Norvešku, gde učestvuje u operi “Faust” kompozitora Šarla Gunoa, pod dirigentskom palicom Anje Bilmajer iz Nemačke.

U školi Super Voice & Pegart studio predaje klavir i pevanje.

Nevena Stajković Profesor klavira i pevanja

Nevena Stajković rođena je 19.7.1998. godine u Beogradu. Pevanjem počinje da se bavi sa 6 godina, a klavir svira od svoje 9. godine. Osnovno muzičko obrazovanje završila je u Muzičkoj školi “Vatroslav Lisinski” - odeljenje u Obrenovcu. 2013. godine upisuje srednju muzičku školu na klavirskom i teoretskom odseku, takođe u muzičkoj školi “Vatroslav Lisinski”. Tokom osnovne i srednje škole nastupa na više takmičenja iz klavira i solfeđa. Osvaja prvu i drugu nagradu na takmičenju iz klavira „M...

Nevena Stajković rođena je 19.7.1998. godine u Beogradu. Pevanjem počinje da se bavi sa 6 godina, a klavir svira od svoje 9. godine. Osnovno muzičko obrazovanje završila je u Muzičkoj školi “Vatroslav Lisinski” - odeljenje u Obrenovcu. 2013. godine upisuje srednju muzičku školu na klavirskom i teoretskom odseku, takođe u muzičkoj školi “Vatroslav Lisinski”. Tokom osnovne i srednje škole nastupa na više takmičenja iz klavira i solfeđa. Osvaja prvu i drugu nagradu na takmičenju iz klavira „Memorijal Dušan Protić“. Tri godine za redom osvaja prve nagrade na republičkim i međunarodnim takmičenjima iz solfeđa. 

Kao član hora “Obrenovačke devojke” nastupa na mnogobrojnim festivalima širom Srbije. 2017. godine polaže prijemni ispit kao prvorangirana na odsecima "Muzika u medijima" i "Muzička teorija i pedagogija" na Filološko-umetničkom fakultetu Univerziteta u Kragujevcu. Predviđene 4 godine studija završava ubrzano u roku od 3 godine, kao student generacije odseka za muzičku umetnost. Tokom studija nastavlja da niže uspehe. Na međunarodnom takmičenju iz klavira "Donne in musica" osvaja prvu i specijalnu nagradu za najbolje izvođenje muzike Danielle Baas. U okviru ciklusa filmova o srpskim kompozitorima, 2018. godine dobija angažman u filmu “Slavenski”, u režiji Ilije Gajice, u kome tumači ulogu "Dolores". Kao član hora fakulteta, nastupa u Sabornoj crkvi "Uspenja Presvete Bogorodice" u Kragujevcu, kao i u Kripti "Hrama Svetog Save" u Beogradu. U svom akademskom obrazovanju profesionalno obrađuje i proučava sve muzičke žanrove i novinarske forme. Tokom 2021. godine bila je član pevačkog društva "Hrama Svetog Save".

 

Miloš Marinović Profesor klavira

Miloš Marinović, rođen 1980. u Nišu i odrastao u Smederevu, od malena je pokazivao strast i ljubav prema muzici. Nakon osnovnog muzičkog obrazovanja koje je stekao u Smederevu, odlučio je da se dalje edukuje u Beogradu.

Tokom svog obrazovanja, Miloš se fokusirao na izvođenje na klaviru i muzičku teoriju, što je doprinelo razvoju njegovih veština u ovim oblastima.

Nakon stečenog obrazovanja, pridružio se tad već poznatom i afirmisanom beogradskom bendu „Blah Blah“, gde je već 12 godina, kla...

Miloš Marinović, rođen 1980. u Nišu i odrastao u Smederevu, od malena je pokazivao strast i ljubav prema muzici. Nakon osnovnog muzičkog obrazovanja koje je stekao u Smederevu, odlučio je da se dalje edukuje u Beogradu.

Tokom svog obrazovanja, Miloš se fokusirao na izvođenje na klaviru i muzičku teoriju, što je doprinelo razvoju njegovih veština u ovim oblastima.

Nakon stečenog obrazovanja, pridružio se tad već poznatom i afirmisanom beogradskom bendu „Blah Blah“, gde je već 12 godina, klavijaturista i vokal. Njegovo vreme sa bendom bilo je ključno u razvoju njegovih veština nastupa i znanja o širokom spektru muzičkih žanrova. Saradjivao je i pratio mnoge poznate muzičke zvezde iz Srbije i regiona.

Miloš je takodje proveo značajno vreme radeći u studijima, gde je stekao obimno iskustvo u oblasti muzičke produkcije.

Kao profesor klavira u našoj školi, Miloš donosi svoje bogato iskustvo izvodjenja u svoju nastavu. On je zabavan i otvoren čovek koji podstiče svoje učenike da se kreativno izraze kroz svoju muziku. Strastven u pomaganju svojim učenicima da dostignu svoj puni potencijal i razviju svoju ljubav prema muzici.

Bez obzira da li tek počinjete sa sviranjem klavira ili želite da unapredite svoje postojeće veštine, Miloš će vam nesebično podeliti svoje znanje i stručnim savetima pomoći da dostignete sve svoje muzičke ciljeve.  

Sanja Šljivančanin Referent finansija i studentskih pitanja

Sanja Šljivančanin je rođena 26.05.1991 u Brusu. Završila je Gimnaziju u Brusu, zatim upisala Fakultet za Međunarodnu ekonomiju  na Megatrend Univerzitetu u Beogradu, gde je stekla zvanje Diplomirani ekonomista.

Obavila je stručnu praksu u privrednom društvu '' Konsalting Aktiv DOO'', prošla obuku u Hypo Alpe-Adria banci u sektoru za rana potraživanja. Trenutno je zaposlena na poziciji Referenta finansija u školi ''Super Voice & Pegart studio''.

Oblasti inte...

Sanja Šljivančanin je rođena 26.05.1991 u Brusu. Završila je Gimnaziju u Brusu, zatim upisala Fakultet za Međunarodnu ekonomiju  na Megatrend Univerzitetu u Beogradu, gde je stekla zvanje Diplomirani ekonomista.

Obavila je stručnu praksu u privrednom društvu '' Konsalting Aktiv DOO'', prošla obuku u Hypo Alpe-Adria banci u sektoru za rana potraživanja. Trenutno je zaposlena na poziciji Referenta finansija u školi ''Super Voice & Pegart studio''.

Oblasti interesovanja: Međunarodna ekonomija i finansije, Makroekonomska i fiskalna politika.

Ena Dimov Referent finansija i studentskih pitanja

Ena Dimov je rođena 02.10.1996 u Beogradu. Završila je Prvu ekonomsku školu u Beogradu, a zatim je upisala Bankarsku akademiju, na kojoj je završila Master studije i stekla zvanje master ekonomista.

Prethodno radno iskustvo iz oblasti finansija stekla je u industriji fizičkog obezbeđenja, kao i radom u knjigovodstvenoj agenciji.

Oblasti interesovanja: Beletristika, ples.

Ena Dimov je rođena 02.10.1996 u Beogradu. Završila je Prvu ekonomsku školu u Beogradu, a zatim je upisala Bankarsku akademiju, na kojoj je završila Master studije i stekla zvanje master ekonomista.

Prethodno radno iskustvo iz oblasti finansija stekla je u industriji fizičkog obezbeđenja, kao i radom u knjigovodstvenoj agenciji.

Oblasti interesovanja: Beletristika, ples.

Luka Kraljević Marketing & PR

Luka Kraljević je rođen 10.10.1992. godine u Trstu, Italija.

Nakon preseljenja u Srbiju, završava je XIlI beogradsku gimnaziju, a zatim upisuje Fakultet za poslovne studije u Beogradu, gde je stekao zvanje Diplomirani ekonomista.

Nakon završenih osnovnih studija, upisuje master studije na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu, na kome stiče zvanje Master menadžer - modul Marketing menadžment i odnosi s javnošću.

Od 2015. godine počinje aktivno da se bavi Online marketingom i ujedno&...Luka Kraljević je rođen 10.10.1992. godine u Trstu, Italija.

Nakon preseljenja u Srbiju, završava je XIlI beogradsku gimnaziju, a zatim upisuje Fakultet za poslovne studije u Beogradu, gde je stekao zvanje Diplomirani ekonomista.

Nakon završenih osnovnih studija, upisuje master studije na Fakultetu organizacionih nauka u Beogradu, na kome stiče zvanje Master menadžer - modul Marketing menadžment i odnosi s javnošću.

Od 2015. godine počinje aktivno da se bavi Online marketingom i ujedno postaje content manager mnogobrojnih web sajtova, FB i Instagram stranica, kako na srpskom tako i na engleskom jeziku.

U periodu od 2016. do sada, sarađuje sa brojnim domaćim i stranim brendovima na polju implementacije marketinških i prodajnih inicijativa.

Period od 2020. - 2022. godine provodi u firmi "Atlas Security d.o.o.",  prvobitno na poziciji Marketing menadžera, a potom i Marketing direktora. Na tim pozicijama je bio odgovoran za kreiranje i sprovođenje marketing i prodajnih strategija, kao i za vođenje i postizanje rezultata prodajnog tima.

Usled želje za promenom industrije, a kao veliki ljubitelj muzike, krajem 2022. godine se javlja na oglas škole "Supervoice & Pegart Studio", u kojoj se trenutno bavi marketingom, PR-om, i organizacijom.

P.S. I dalje drži rekord u trci na 100m u vrtiću "Duško Radović" u Beogradu. 

Strahinja Đurić Profesor audio produkcije

Lazar Milić Profesor audio produkcije

Dragan Novković Profesor audio produkcije