Škola Super Voice počela je sa radom septembra 2013. godine. Osnovali su je Suzana Branković, dipl. pijanista i vokalni solista i Petar Branković, ing. audio i video produkcije i gitarista. U trenutnoj ponudi su škola pevanja i škola audio produkcije. Naravno, škola će kao i do sada nastaviti da radi na proširivanju domena usluga koje pružamo. Upoznaj se sa članovima našeg Tima i licima koje u školi viđaš svaki dan. Očekujemo te i u našim prostorijama, da ti se lično predstavimo.

Petar Brankovic

Petar Branković Direktor škole i producent

Petar Branković (1983), specijalista multimedijalne postprodukcije, već sa 9 godina počinje da pohađa časove gitare. Sa 12 godina svira u KUD Ilija Birčanin u Zemunu, sa kojim putuje po Srbiji nastupajući u pozorištima i na televiziji.

Sa 15 godina osniva svoj prvi bend Night vision sa kojim osvaja II mesto na takmičenju tinejdžerskih bendova u SKC u Beogradu, što mu otvara vrata za nastupe u mnogim beogradskim klubovima. Dalja muzička karijera je vezana za sviranje u raznim bendovima: Fox be...

Petar Branković (1983), specijalista multimedijalne postprodukcije, već sa 9 godina počinje da pohađa časove gitare. Sa 12 godina svira u KUD Ilija Birčanin u Zemunu, sa kojim putuje po Srbiji nastupajući u pozorištima i na televiziji.

Sa 15 godina osniva svoj prvi bend Night vision sa kojim osvaja II mesto na takmičenju tinejdžerskih bendova u SKC u Beogradu, što mu otvara vrata za nastupe u mnogim beogradskim klubovima. Dalja muzička karijera je vezana za sviranje u raznim bendovima: Fox bend, Unique, Future people club, Charter bend… Saradnja sa bendom Vrana and Gigolo (2003) označava i početak njegovog studijskog rada. Za ovaj bend, pored toga što je svirao gitaru, radio je i montažu spotova i dizajn omota za CD. U to vreme upisuje Visoku elektrotehničku školu u Beogradu, smer audio i video tehnologije, a nastavlja i svoje muzičko usavršavanje kod redovnih profesora Fakulteta muzičke umetnosti, Srđana Hofmana, Dragane Jovanović, Ivana Brkljačića, Ivane Ognjanović i drugih. Svoj gitarski opus obogaćuje pohađanjem časova džez gitare kod profesora Danila Karamarkovića. Po završetku studija, još godinu dana pohađa Autodeskove kurseve za kompjutersku grafiku u školi Chiron u Beogradu.

2010. godine nastupa u Sava Centru kao predgrupa na koncertu Paka de Lusije.

Od 2008. do 2015. godine bio je stalni član Scandal benda, sa kojim je nastupao u zemlji i inostranstvu.

Svoje muzičko obrazovanje nastavio je kod poznatog profesora Roberta Haubera, sa kojim je usavršio orkestraciju i aranžiranje. Poslednjih godina se aktivno bavi komponovanjem i aranžiranjem pesama drugih izvođača, u vlastitom studiju (Pegart). Može se pohvaliti raznim pesmama poznatih izvođača za koje je radio muziku i aranžman, poput  slovenačke zvezde Tanje Žagar, Suzane i Skandal benda, Jelene Brkić, Miroslava Veljića itd.

Istovremeno svira gitare i buzuki, u drugim muzičkim studijima, na albumima Severine, Dejana Matića, Dada Polumente, Danijela Alibabića, Milice Todorović, Snežane Nešić, Stefana Petrušića, Darka Martinovića i mnogih drugih. Nastupa i sa Adilom Maksutovićem.

Radi kao kompozitor i producent u muzičkoj školi Supervoice, koju je osnovao sa suprugom Suzanom Branković, a pored rada u studiju predaje i gitaru.

Suzana Branković Šef katedre pevanja

Rođena je 1.6.1986. u Zaječaru. Sa 16 godina upisuje Fakultet muzičke umetnosti u Beogradu – klavirski odsek. Prvi solistički koncert sa orkestrom imala je na Kolarcu u Beogradu, u desetoj godini, a potom i koncert sa Lavovskom filharmonijom u Ukrajini. Dobitnik je brojnih nagrada na nacionalnim i internacionalnim takmičenjima iz klavira i pevanja. Od 2003. do 2007. peva u Akademskom horu “Collegium Musicum”, pod dirigentskom palicom Darinke Matić Marović. Od 1999. godine nastupa, kao vokalni so...

Rođena je 1.6.1986. u Zaječaru. Sa 16 godina upisuje Fakultet muzičke umetnosti u Beogradu – klavirski odsek. Prvi solistički koncert sa orkestrom imala je na Kolarcu u Beogradu, u desetoj godini, a potom i koncert sa Lavovskom filharmonijom u Ukrajini. Dobitnik je brojnih nagrada na nacionalnim i internacionalnim takmičenjima iz klavira i pevanja. Od 2003. do 2007. peva u Akademskom horu “Collegium Musicum”, pod dirigentskom palicom Darinke Matić Marović. Od 1999. godine nastupa, kao vokalni solista raznih bendova, po klubovima u Srbiji i inostranstvu, a od 2006. je zvanično i vokalni solista "Scandal" benda. Pevala je prateće vokale na koncertima Sergeja Ćetkovića, Ane Bekute, Aleksandre Radović, Lepe Brene, Cece, Emine Jahović, Dada Topića, Željka Vasića, Ace Lukasa, Dragane Mirković… Na koncertu grupe "The Rolling stones" u Budvi nastupila je kao prateći vokal predgrupi "Time". Na Beoviziji 2007. bila je nagrađena kao najbolji debitant, a na festivalu u Vrnjačkoj Banji, iste godine, dobija nagradu za najbolju interpretaciju. Od 2008. aktivno radi kao profesor pevanja u školi Aleksandre Radović i postaje jedan od najtraženijih studijskih pratećih vokala u zemlji.

U maju 2007. nastupa kao prateći vokal Marije Šerifović, sa koleginicama Ivanom Selakov, Ksenijom Milošević, Sanjom Bogosavljević i Anom Milenković, na Evroviziji, u Helsinkiju, gde donose prvu pobedu Srbiji otkad postoji ovo prestižno takmičenje! Nakon Helsinkija, devojke (prateći vokali), zajedno sa kompozitorima pobedničke pesme, osnivaju grupu "BEAUTY QUEENS", sa kojom nastupaju širom Evrope i osvajaju nagrade na mnogim festivalima. "Beauty queens" su se oprobale i u ulozi voditeljki, u emisiji, posvećenoj Beogradu, koju je snimala ekipa "Discovery channel" – a. Pevale su na mnogim humanitarnim koncertima po celoj bivšoj Jugoslaviji, nastupale na trgovima mnogih gradova u Srbiji.. Izdale su jedan studijski album koji potpisuje autorski tim Vladimir Graić – Graja i Saša Milošević – Mare.
Suzana 2012. godine samostalno predstavlja Srbiju na festivalu “Slavjanski bazar” u Belorusiji.

Od 2013. godine postaje stalna saradnica Željka Joksimovića, kako u studiju, tako i na njegovim koncertima, a iste godine, sa suprugom Petrom, osniva školu “Supervoice & Pegart studio”, u kojoj predaje pevanje, ali i svakodnevno snima prateće vokale najpopularnijim izvođačima iz Srbije i Evrope.

2014. godine sa "Scandal" bendom objavljuje prvi singl pod nazivom “Luta mi se”, a potom slede i numere kao što su “Ništa opasno”, “Sama si birala”, “Oseti me”...
2016. godine snima solističku pesmu “Pomozi mi”, koju potpisuje njen suprug Petar Branković, a nada se da će u narednih par godina više pažnje posvetiti radu na svojim pesmama.

 

Danijela Životić Profesor pevanja

Danijela Životić je rođena 20.07.1989. godine u Požarevcu. Svoje interesovanje i talenat za muziku iskazuje najpre kroz sviranje harmonike u nižoj muzičkoj školi „S. S. Mokranjac“. Obrazovanje nastavlja kroz dva odseka srednje muzičke škole – teoretski i instrumentalni, kao i kroz nižu školu solo pevanja. Već tada je na brojnim takmičenjima uvek osvajala jedno od prva tri mesta. Bila je član brojnih sekcija, a u veoma uspešnom KUD-u „Izvor“, čiji je član ostala punu deceniju, nastupala je kao ig...

Danijela Životić je rođena 20.07.1989. godine u Požarevcu. Svoje interesovanje i talenat za muziku iskazuje najpre kroz sviranje harmonike u nižoj muzičkoj školi „S. S. Mokranjac“. Obrazovanje nastavlja kroz dva odseka srednje muzičke škole – teoretski i instrumentalni, kao i kroz nižu školu solo pevanja. Već tada je na brojnim takmičenjima uvek osvajala jedno od prva tri mesta. Bila je član brojnih sekcija, a u veoma uspešnom KUD-u „Izvor“, čiji je član ostala punu deceniju, nastupala je kao igrač i pevač, i radila aranžmane za pevačku grupu i orkestar.

Fakultet muzičke umetnosti u Beogradu, odsek za Opštu muzičku pedagogiju upisuje 2007. godine. U toku studija nastupa na raznim koncertima u organizaciji fakulteta, kao i sa Akademskim horom širom Srbije. 2014. godine završava Master studije na teoretskom odseku, predmet harmonija.

2011. godine bila je član a capella hora Kristine Kovač. Iste godine završava kurs etno pevanja u školi Balkan Culture Heritage Bojane Nikolić. Nedugo potom okuplja etno grupu „Babakai“, sa kojom nastupa na raznim koncertima. Sa istom grupom organizuje samostalni koncert etno muzike u muzičkoj školi u Požarevcu, a aranžmane svih izvođenih pesama radi u saradnji sa kolegom iz grupe. Pevala je i u akustičnoj grupi „Less is more“, u kojoj je radila aranžmane popularnih pesama.
Prosvetnim radom počinje da se bavi 2014. godine, najpre u okviru muzičkih radionica za decu u osnovnoj školi „Vasa Pelagić“ u Kotežu, a zatim kao profesor u osnovnoj školi „Moša Pijade“ u Malom Crniću, za koju je komponovala školsku himnu. U tom periodu je uradila aranžmane za brojne horske sastave.
Od 2016. godine radi u školi Super Voice & Pegart studio, kao glavni profesor pevanja, a radi i sa pratećim vokalima.

Sanja Simić Referent finansija i studentskih pitanja

Sanja Simić je rođena 26.05.1991 u Brusu. Završila je Gimnaziju u Brusu, zatim upisala Fakultet za Međunarodnu ekonomiju  na Megatrend Univerzitetu u Beogradu, gde je stekla zvanje Diplomirani ekonomista.

Obavila je stručnu praksu u privrednom društvu '' Konsalting Aktiv DOO'', prošla obuku u Hypo Alpe- Adria banci u sektoru za rana potraživanja. Trenutno je zaposlena na poziciji Referenta finansija u školi '' Super Voice & Pegart studio''.

Oblasti interesov...

Sanja Simić je rođena 26.05.1991 u Brusu. Završila je Gimnaziju u Brusu, zatim upisala Fakultet za Međunarodnu ekonomiju  na Megatrend Univerzitetu u Beogradu, gde je stekla zvanje Diplomirani ekonomista.

Obavila je stručnu praksu u privrednom društvu '' Konsalting Aktiv DOO'', prošla obuku u Hypo Alpe- Adria banci u sektoru za rana potraživanja. Trenutno je zaposlena na poziciji Referenta finansija u školi '' Super Voice & Pegart studio''.

Oblasti interesovanja: Međunarodna ekonomija i finansije, Makroekonomska i fiskalna politika.

Dunja Ostojić Profesor pevanja

Dunja Ostojić rođena je 1989. u Valjevu. Tu je završila osnovnu muzičku školu “Živorad Grbić”, odsek za klavir i solo pevanje, kao i muzičku gimnaziju, teoretski odsek. Sa 16 godina postaje redovni učesnik pevačkog festivala u Valjevu. Studirala je na Univerzitetu umetnosti u Beogradu, pri Fakultetu muzičke umetnosti i završila smer Opšta muzička pedagogija. Za vreme studija 2008 do 2012. pevala je u Akademskom horu “Collegium Musicum “.

Godine 2015. pohađala  je pripremni dirigentski kurs sl...

Dunja Ostojić rođena je 1989. u Valjevu. Tu je završila osnovnu muzičku školu “Živorad Grbić”, odsek za klavir i solo pevanje, kao i muzičku gimnaziju, teoretski odsek. Sa 16 godina postaje redovni učesnik pevačkog festivala u Valjevu. Studirala je na Univerzitetu umetnosti u Beogradu, pri Fakultetu muzičke umetnosti i završila smer Opšta muzička pedagogija. Za vreme studija 2008 do 2012. pevala je u Akademskom horu “Collegium Musicum “.

Godine 2015. pohađala  je pripremni dirigentski kurs slovenačkog dirigenta Igora Švara u Ljubljani, a od 2015. bila je dirigent pevačkog društva “Društvo Slovenaca Sava”. Iste godine je počela da radi kao asistent dirigenta hora “Hor Studenjak” u Beogradu. Naredne godine postaje lični asistent, učitelj i tutor dece sa autizmom i tim poslom se još uvek bavi. Za to vreme se priključuje neprofitnoj organizaciji “Nebograd” u projeku “VIS Nebograd” kao muzički asistent i predavač. Asistira dirigentu Pophora “Krsmanac“ od 2017. godine, kada postaje i član hora “Queen symphony project” sa ”Queen Real Tribute”  bendom.

2018. godine radila je kao profesor muzike u edukativnom centru “Balkan Culture Heritage” i brojnim vrtićima u Beogradu. Kratak vremenski period je radila kao nastavnik muzičkog obrazovanja u OŠ “V. N. Velimirović”, u Valjevu.

Popularnom muzikom aktivnije počinje da se bavi 2014. godine kroz rad sa bendovima. Bila je prateći vokal u Pink Floyd Tribute “Echoes” bendu i glavni vokal u: “Abba Real Tribute“, “FreakOut“, “FunkedUp“ - u, kao i mnogim drugim bendovim. Leto 2019. provela je na kruzeru “AIDAPerla” pevajući u osmočlanom bendu kao jedan od glavnih vokala.

 

Hristina Rašković Marketing & PR

Hristina Rašković rođena je 1.10.1986. godine u Kragujevcu gde je završila nižu muzičku školu - klavirski odsek, kao i srednju muzičku školu “Dr Miloje Milojević” - teoretski odsek. Tokom srednje škole učestvovala je na takmičenjima muzičke omladine iz predmeta “Istorija muzike” i “Muzički oblici.” Studirala je na Fakultetu muzičke umetnosti u Beogradu, na odseku za Etnomuzikologiju, gde je uspešno završila master 2013. godine. Pohađala je etno pevanje u srednjoj muzičkoj školi “Mokranjac”...

Hristina Rašković rođena je 1.10.1986. godine u Kragujevcu gde je završila nižu muzičku školu - klavirski odsek, kao i srednju muzičku školu “Dr Miloje Milojević” - teoretski odsek. Tokom srednje škole učestvovala je na takmičenjima muzičke omladine iz predmeta “Istorija muzike” i “Muzički oblici.” Studirala je na Fakultetu muzičke umetnosti u Beogradu, na odseku za Etnomuzikologiju, gde je uspešno završila master 2013. godine. Pohađala je etno pevanje u srednjoj muzičkoj školi “Mokranjac” i završila kurs “Muzika u medijima” prof. dr Snežane Nikolajević pri Fakultetu muzičke umetnosti u Beogradu. Učestvovala je u prvoj srpskoj dečijoj operi „Dečak koji se nije bojao“ kompozitora Dimitrija Golemovića.

Tokom studija 2012. i 2013. godine radila je kao predstavnik maloprodaje i konsultant manjim preduzećima u „Vip Mobile d.o.o“ i „Telenor d.o.o“ firmi.

2013. godine bila je stručni saradnik u časopisu „Etnoumlje“ (srpski world music magazin) gde se bavila pisanjem koncertnih izveštaja, recenzijama albuma i prikazivanjem predavanja iz oblasti muzike. Iste godine počinje da se bavi Online marketingom i ujedno postaje content manager mnogobrojnih web sajtova, FB i Instagram stranica, kako na srpskom tako i na engleskom jeziku.

2016. godine pokreće svoj sajt za inostrano tržište koji se bavio zanimljivostima iz oblasti turizma. Iste godine pohađa i uspešno završava kurs iz Front-end web programiranja u školi “Cubes” sa sticanjem sertifikata.

Tokom 2018. godine bila je content manager u firmi “Fokuzz media d.o.o.” U školi Supervoice & Pegart studio bavi se marketingom, PR-om, društvenim mrežama i organizacijom.

Strahinja Đurić Profesor audio produkcije

Marija Milovanović Profesorka klavira, pevanja i dirigent hora

Lazar Milić Profesor audio produkcije

Dragan Novković Profesor audio produkcije