ŠTA JE STEINBERG?

Steinberg je najveći svetski proizvođač  muzičkog i audio softvera i hardvera.

Jedan od njihovih najpoznatijih proizvoda je i Cubase, softver koji se najrasprostranjenije koristi za audio produkciju, a koji smo i mi izabrali kao osnovni u školi produkcije.

ŠTA ZNAČI SERTIFIKOVANI TRENING CENTAR?

  • Sertifikovan trening centar znači da je naš nastavni program kvalitetan, sveobuhvatan i da zadovoljava visoke kriterijume kompanije Steinberg
  • Znači da su naši profesori iskusni i da imaju veliko znanje u oblasti produkcije zvuka, koje znaju odlično da prenesu i vama
  • Znači da je oprema koju koristimo za vašu obuku moderna, kvalitetna, od renomiranih proizvođača i adekvatna za savladavanje gradiva, zahtevnog softvera i velikih zadataka.
  • Mi smo jedini sertifikovani Steinberg trening centar u Srbiji. To možete proveriti na sajtu kompanije: https://www.steinberg.net/en/education/certified_training/serbia.html

 

ŠTA ZNAČI OVAJ SERTIFIKAT ZA VAS?

Za vas to znači da nakon dvogodišnjeg školovanja u školi audio produkcije, dobijate našu diplomu, a osim nje dobijate i Steinberg sertifikat direktno od kompanije, jer je naš program sertifikovan i garantuje vaše znanje. Pošto je program podeljen na tri semestra (softver, snimanje i editovanje, miks i mastering), plus jedan semestar specijalizacije, nakon svakog semestra dobijate diplomu škole o završenom kursu. Nakon završetka celog programa škole audio produkcije, čeka vas završni ispit i Steinberg sertifikat.

Steinberg sertifikat je prepoznat svuda u svetu, a naš program vam ga omogućava.

Takođe, zahvaljujući setrifikatu škole, kao naši učenici imate potpuno besplatan starter pack Steinbergovih softvera u toku školovanja, kao i profesionalnu poslednju verziju softvera sa 40% popusta.

KAKO DO SERTIFIKATA?

  1. Javite nam se i dođite na razgovor u školu audio produkcije. U skladu sa vašim predznanjem, upišite program koji je za vas.
  2. Plaćate kako vama više odgovara - odjednom uz posebne pogodnosti, ili na 12 i 24 mesečne rate.
  3. Pohađate tri nivoa kursa, svaki traje po 4 ili 5 meseci, a zatim modul po izboru (odabir specijalizacije)
  4. Aktivno učestvujete u praktičnoj nastavi koju smo vam obezbedili u toku kursa, kao i mimo programa*
  5. Diplomirajte i budite jedan od profesionalnih producenata sa našom diplomom i Steinberg sertifikatom

*Osim praktične nastave u sklopu kursa, škola vam obezbeđuje i mnogo materijala i prilike za rad. Dva puta godišnje organizujemo koncerte u čijoj realizaciji i produkciji zvuka učestvujete, a nakon koncerata bavite se postprodukcijom snimljenog zvuka. Takođe, u školi imate priliku da se bavite i studijskim snimanjima sa postprodukcijom.