22 Mart 2020

OSTANI KOD KUĆE - PEVAJ ONLINE

Dragi polaznici, u skladu sa vanrednom situacijom u zemlji zbog epidemije virusa Covid-19, kao i preporukama Vlade Srbije za poslovanje bez ličnog kontakta, škola je donela odluku da će svi polaznici imati mogućnost da pohađaju časove Online!

Polaznici redovnih semestara škole pevanja, kao i učenici sa Premijum kurseva, moći će da se pridruže svojim kolegama koji su i ranije imali časove preko interneta.
Za učenike škole audio produkcije je takođe omogućeno da neke od predmeta prate na ovaj način.

Škola je za ovaj vid nastave odabrala program/aplikaciju „Zoom“, koju možete instalirati na svoj računar, tablet, ili mobilni telefon.

Za korišćenje programa, potrebna vam je validna e-mail adresa, stabilna internet konekcija, mikrofon i zvučnik (slušalice).
Za nastavu pevanja vam ne treba ništa više, a za nastavu klavira vam treba i pristup klaviru/klavijaturi/sinisajzeru u dogovoreno vreme časa (najmanje 3 oktave- 36 dirki).
Svaki manji sintizajzer bi ovde služio svrsi, a nadamo se da ćete moći da se organizujete da jednom nedeljno imate pristup nekom instrumentu.


Ne bi bilo loše da pored uređaja preko kog komuniciramo na Zoom-u, imate još jedan na kom biste puštali pesmu koju vežbamo.

Škola Supervoice čini sve da vam obezbedi uslove da ne propuštate nastavu, a da na odgovoran način vodimo računa jedni o drugima. Detaljna uputstva dobićete lično, nakon dogovora oko termina časa.
 

Mi smo iskoristili ovih nedelju dana da detaljno testiramo ovaj sistem nastave, ali i da sastančimo „po kućama“ :D
Vidimo se uskoro, pevamo zajedno čim nam se pridružite

Podeli