22 April 2019

Dragi đaci, pripreme za koncert već počinju!

Na koncertu škole, pre pevanja svoje pesme, predstavićete se žiriju i publici kratkim video snimkom, koji ćemo emitovati na LED ekranu na bini.

Ovaj video je potrebno da nam dostavite NAJKASNIJE do 24.05.2019. godine. Evo i objašnjenja...

Video snimak predstavljanja“. Šta je to?

Video snimak predstavljanja je vaša najava na koncertu. Na velikom LED ekranu na bini pre vašeg nastupa puštamo snimak na kom ste vi i predstavljate se u nekoliko tačaka.

DECA:  u trajanju od 15 sekundi -  treba da sadrži odgovore na pitanja – kako se zovete, koliko godina imate, bavite li se pevanjem i imate li iskustva, koliko ste dugo u našoj školi.

ODRASLI:  u trajanju do 30 sekundi -  snimak treba da sadrži odgovore na pitanja – kako se zovete, koliko godina imate, bavite li se pevanjem i imate li iskustva, koliko ste dugo u našoj školi. Ostatak vremena možete predstaviti sebe na bilo koji način – reći još nešto o sebi, uraditi nešto...itd.

Slobodno budite kreativni, samo pazite da se sve čuje i vidi na snimku – možete biti napolju, samo zaštitite npr zvučnik od vetra

Tehnički, ovaj video snimak treba da bude u mp4 formatu, snimljen horizontalno, što boljeg kvaliteta. Ne treba vam profesionalna kamera, može biti snimljen telefonom, samo onda pazite da se vidi, da ima svetla itd.
Za ovaj snimak takođe u datumaru postoji rok za dostavljanje – iz tehničkih razloga – firma koja nam radi video produkciju na koncertu mora sav taj materijal pripremiti, srediti i uskladiti za koncert, a mora biti i prostora za izmene ako nešto eventualno ne bude u redu.

 

Podeli