22 April 2019

Dragi đaci, pripreme za koncert već počinju!

Na koncertu škole, pre pevanja svoje pesme, predstavićete se žiriju i publici kratkim video snimkom, koji ćemo emitovati na LED ekranu na bini.

Video snimak predstavljanja“. Šta je to?

Video snimak predstavljanja je Vaša najava na koncertu. Na velikom LED ekranu na bini pre Vašeg nastupa puštamo snimak na kom ste Vi i predstavljate se u nekoliko tačaka. Imate potpunu kreativnu slobodu kada su snimci u pitanju.

DECA:  u trajanju od 15 sekundi -  snimak treba da sadrži odgovore na pitanja – kako se zovete, koliko godina imate, bavite li se pevanjem i imate li iskustva, koliko ste dugo u našoj školi.

ODRASLI:  u trajanju do 30 sekundi -  snimak treba da sadrži odgovore na pitanja – kako se zovete, koliko godina imate, bavite li se pevanjem i imate li iskustva, koliko ste dugo u našoj školi. Ostatak vremena možete predstaviti sebe na bilo koji način – reći još nešto o sebi, uraditi nešto...itd.

Slobodno budite kreativni, samo pazite da se sve čuje i vidi na snimku – možete biti napolju, samo zaštitite npr. zvučnik od vetra.

Tehnički, ovaj video snimak treba da bude u mp4 formatu, snimljen horizontalno, što boljeg kvaliteta. Ne treba Vam profesionalna kamera, može biti snimljen telefonom, samo onda pazite da se vidi, da ima svetla itd.
Za ovaj snimak takođe u datumaru postoji rok za dostavljanje – iz tehničkih razloga – firma koja nam radi video produkciju na koncertu mora sav taj materijal pripremiti, srediti i uskladiti za koncert, a mora biti i prostora za izmene ako nešto eventualno ne bude u redu.

 

Podeli