Jer, osim znanja koje stičete na časovima teorije muzike i zvuka, poznavanja softvera Cubase, snimanja i editovanja, učenja veštine miksa i masteringa, našu školu audio produkcije izdvajaju i…

STEINBERG SERTIFIKAT Mi smo jedini sertifikovani Steinberg trening centar u Srbiji. U skladu sa tim naša studijska oprema, naši predavači sa preko 25 godina iskustva i školski program su na najvišem mogućem nivou, jer zadovoljavaju sve visoko postavljene kriterijume kompanije Steinberg. Nakon dvogodišnjeg školovanja u školi audio produkcije, čeka vas završni ispit i Steinberg sertifikat. Dobijate ga direktno od kompanije, jer je naš program sertifikovan i garantuje vaše znanje. Steinberg sertifikat je prepoznat svuda u svetu, a naš školski program vam ga omogućava. Škola vam u saradnji sa kompanijom Steinberg takođe organizuje predavanja sa najeminentnijim evropskim producentima i predavačima iz oblasti audio produkcije.

POPUST – Svim našim polaznicima dajemo Steinbergov Starter pack softvera potpuno besplatno u toku celog školovanja, kao i 40% popusta na poslednju verziju softvera Cubase, jer je škola njihov zvanični partner i centar.

MODULI  - Omogućavamo Vam pohađanje modularnog programa - svojevrsnih masterklasova u kojima kao polaznici birate oblast u kojoj želite da usavršavate svoje znanje. Nakon tri semestra na kojima se uči poznavanje softvera Cubase, snimanje i editovanje, miks i mastering, učenici dobijaju semestar specijalizacije gde se opredeljuju za neki od programa: napredno snimanje instrumenata, midi programing, elektronska muzika, Melodyne itd.

NAŠI PREDAVAČI - Profesori naše škole su ujedno i naši najpoznatiji muzički producenti. Poseduju veliko znanje iz oblasti produkcije zvuka, koje znaju odlično da prenesu i vama. Sa preko 25 godina iskustva stvoriće od vas prave muzičke profesionalce. Imate priliku da učite od najboljih!

 

PRAKSA – Pored časova teorije i prakse, na zasebnim računarskim jedinicama i u našem Pegart studiju, učestvovaćete i u praktičnom radu koji smo vam obezbedili mimo programa škole. Dva puta godišnje organizujemo Supervoice koncerte u čijoj realizaciji i produkciji zvuka učestvujete, a nakon koncerata bavite se postprodukcijom snimljenog zvuka. Otvaramo vam i vrata najpoznatijih muzičkih studija u Beogradu, pa ćete se samim tim upoznavati sa različitom studijskom opremom i raditi na njoj. Naši partneri su: Saša-Saško Nikolić, Dušan Alagić, Saša Milošević-Mare.

NAJPOZNATIJI MUZIČARI –  Pohađajući našu školu dobijate mogućnost saradnje sa najpoznatijim muzičarima naše muzičke scene, kao što su: Bane Vasić, Ogi Radivojević, Marko Kuzmanović, Ksenija i Tijana Milošević, Marko Cvetković, Dragan Ivanović, Petar Trumbetaš, Mladen Dragović, Miloš Nikolić, Dušan Alagić i mnogi, mnogi drugi. Snimaćete njihovo izvođenje, editovati snimke i na kraju snimljeni materijal miksati.

NAŠI UČENICI  Sa ponosom predstavljamo naše učenike tokom predavanja i raznih sessiona u okviru naše škole Audio produkcije.