Jer, osim znanja koje stičete na časovima pevanja, klavira, solfeđa, pratećih vokala, poznavanja muzičke opreme, časova u studiju i drugih, nas izdvajaju i...

PRATEĆI VOKALI – Izborni predmet u našoj školi, ali i odvojen kurs!
Naši prateći vokali su nastupali uživo, a i snimali numere sa najboljim pevačima naše muzičke scene – Marijom Šerifović, Željkom Joksimovićem, Anom Bekutom, Slađom Alegro, Knezom, Bajom, Oliverom Mandićem, Milicom Pavlović i mnogim drugima.

PRIPREMA ZA TAKMIČENJA – Pripremamo vas za sva pevačka takmičenja, u zemlji i šire! Naši učenici su ostvarili zapažene nastupe u: "Zvezdama Granda", "IDJ show-u", "Pinkovim Zvezdama", "Nekim novim klincima", "Pinkovim Zvezdicama", zatim takmičenjima "Nikad nije kasno", "Tvoje lice zvuči poznato", "Prvi glas Srbije"... U sezoni 2021/2022 takmičenja "Zvezde Granda" bili smo deo Milijevog stručnog tima i zajedno sa njim doveli tamičare do samog finala. 

SUPERVOICE BEND – Vrhunska praksa za buduće pevače! Učenici imaju mogućnost da steknu pravo iskustvo rada u bendu, na svirkama, sa zvaničnim bendom škole. Spremaju repertoar na probama i imaju svirke u super lokalima sa kojima škola sarađuje.

STUDIJSKA NEDELJA – U okviru studijske nedelje učenici svih semestara snimaju pesmu po svom izboru u studiju. Uče kako se peva u studijskim uslovima, na kondenzatorskom mikrofonu, iz više „tejkova“, sa producentom i profesorom koji vodi učenike kroz pesmu, korak po korak. Kroz snimke iz svakog semestra, učenici prate i svoj pevački napredak.

KONCERTI ŠKOLE – Učenici svakog semestra učestvuju u velikim koncertima škole, pred publikom od oko 300-400 posetilaca i još širom publikom na našem YouTube kanalu, jer se emitujemo putem Live Stream-a. Nastupi su uz pratnju matrica, benda i naših pratećih vokala. Pred najpoznatijim ličnostima javne scene u žiriju, kao što su: Saša Matić, Željko Joksimović, Ana Bekuta, Tijana Dapčević, Saša Milošević-Mare, Milica Todorović, Milica Pavlović, Dejan Matić, Aco Pejović, Edita Aradinović, Ivan Bosiljčić, Bojan Marović, Mili, Angellina i mnogi, mnogi drugi, naši učenici pokazuju sve što su naučili u toku prethodnog semestra. Sa koncerta, osim iskustva scene i ustisaka, učenici imaju i video spot, jer se koncerti snimaju sa 5 kamera, a audio zapis je višekanalan i naknadno produciran.

SUPERVOICE HOR – Sastavljen od naših najboljih polaznika, do sada je imao ogromne nastupe u "Areni", "Sava Centru", "Tašmajdanu" na koncertima Šabana Šaulića, Ane Bekute, Ace Pejovića...

SNIMANJE KAVERA I AUTORSKIH PESAMA – Nešto što radimo u našem studiju, a gde naši učenici imaju posebne pogodnosti, dok najbolje i nagrađujemo! U okviru škole je i smer Audio produkcije i naš Pegart studio, koji se bavi produkcijom pesama i kavera, aranžmanima, miksom, tekstovima, vojsoverom i mnogim drugim studijskim proizvodima. Pogledajte naš Youtube kanal Supervoice & Pegart studio.

PESME ZA KLINCE I KLINCEZE – Naši najmlađi polaznici, osim priprema za takmičenja i redovnih pevačkih časova, snimaju i svoje pesmice, ali i pesme na IDJ kanalu! Zahvaljujući super saradnji koju škola ima sa IDJ TV, snimili smo sjajne pesmice.

GOSTOVANJA škole u najpoznatijim televizijskim emisijama su nešto što naši polaznici vole, jer imaju još jednu priliku da ih čuje i vidi milionski auditorijum, pa da pesmom predstave i školu i sebe.